Під Балаклією знайшли запасний командний пункт військових рф

Читать на русском
На Харківщині співробітники ДБР виявили запасний командний пункт російських окупантів з великим арсеналом боєприпасів та техніки.

На Харківщині співробітники ДБР виявили запасний командний пункт російських окупантів з великим арсеналом боєприпасів та техніки.

Про це повідомляє пресслужба ДБР у понеділок, 19 вересня.

Під час наступу в Харківській області знищено техніки рф на 670 млн доларів – ForbesУкраїнські військові за 6-11 вересня знищили ворожої техніки на суму 670 млн доларів, значну її частину було знищено у ході контрнаступу на Харківщині.

«Під час стабілізаційних заходів на звільнених територіях співробітники ДБР виявляють цікаві знахідки. Зокрема, на околиці Балаклії знайшли запасний командний пункт військових росії», - йдеться в повідомленні.

У ДБР зазначили, що цей пункт окупанти відповідним чином обладнали у одному з будинків.

«З-поміж іншого рашисти стягнули в пункт цілий арсенал боєприпасів. Їх сховали у підвалі, який був ретельно замаскований», - розповіли у бюро.

На місці було вилучено вилучено десятки ящиків з боєприпасами серед яких постріли для гармат та танків різних калібрів, міни, гранати, метальні порохові заряди. Також у підвалі був і запас харчів, які окупанти вилучали у місцевих мешканців.

Крім того, правоохоронці знайшли і дві бойові машини піхоти з боєкомплектами.

Вилучені боєприпаси та техніку передали підрозділам ЗСУ.

Нагадаємо, у Балаклії окупанти у відділі поліції влаштували в'язницю, де катували людей.

За даними розвідки, на Харківщині окупанти залишили понад 200 одиниць техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: