Дохід рф від експорту енергоносіїв за декілька місяців впав майже втричі – Єрмак

Читать на русском
Доходи російської федерації від експорту нафти, газу, нафтопродуктів і газового конденсату в серпні впали до 5,6 мільярда доларів.
president.gov.ua

Доходи російської федерації від експорту нафти, газу, нафтопродуктів і газового конденсату в серпні впали до 5,6 мільярда доларів.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

За його словами, ще у квітні цього року росія отримала 15,7 мільярда доларів прибутку від експорту нафти, газу, нафтопродуктів і газового конденсату. Вже минулого місяця ця цифра становила 5,6 мільярда доларів.

Terrorussia: Головне, що треба знати про росію та статус країни-спонсора тероризмуГоловне про те, чому росія - країна-терорист, чому потрібно визнати її спонсором тероризму та як це вплине на становище рф на світовій арені

«Доходи росії від експорту нафти, газу, нафтопродуктів і газового конденсату в серпні впали до $5,6 млрд проти $15,7 млрд у квітні. Санкції працюють, але найцікавіше буде далі з нафтою. У 2023 році російська економіка перетвориться на гарбуз», – пише Єрмак.

Нагадаємо, фінансовий сектор росії зазнав сотні мільярдів доларів «прямих збитків» від масштабних санкцій, запроваджених США та їхніми союзниками.

Крім цього, санкції Заходу дедалі більше підривають здатність росії виробляти сучасне озброєння для війни проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: