Гауляйтер Сальдо заявив, що повернувся на окуповану частину Херсонщини

Читать на русском
Окупаційна адміністрація Херсонської області заявила, що Володимир Сальдо повернувся до виконання своїх обов'язків.
Володимир Сальдо

Окупаційна адміністрація Херсонської області заявила, що Володимир Сальдо повернувся до «виконання своїх обов'язків».

Про це йдеться у Telegram-каналі колаборанта.

Згідно з повідомленням, Сальдо у понеділок, 19 вересня, повернувся в Херсон і приступ до «виконання своїх обов'язків».

«Володимир Сальдо наголошує, що курс Херсонської області на входження до складу російської федерації залишається твердим та незмінним», – йдеться у заяві окупантів.

Ліквідація зрадників: чи є колаборанти законною мішенню для ЗСУ та партизанівПро те, чи є колаборанти на окупованих та деокупованих територіях законною мішенню – в матеріалі Слово і Діло

Нагадаємо, Володимира Сальдо було призначено головою окупаційної адміністрації Херсонської області наприкінці квітня. 11 червня зрадник отримав російський паспорт.

На початку серпня Сальдо повідомив про свою госпіталізацію – нібито у нього виникли проблеми зі здоров'ям після перенесеного коронавірусу. Однак пізніше стало відомо, що Сальдо було отруєно невідомими хімічними речовинами, його перевезли до НДІ Скліфосовського у москві.

20 серпня в ТГ-каналі Сальдо з'явилося повідомлення про те, що його стан «значно покращився» і він «йде на поправку». Однак 12 вересня російські пропагандистські ЗМІ повідомили про смерть колаборанта, але потім видалили всі публікації.

Після нібито своєї «смерті» гауляйтер звернувся до мешканців Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: