В Умані ввели низку обмежень на святкування Рош ха-Шана: деталі

Читать на русском
В Умані з 19 по 30 вересня ввели низку обмежень на час святкування Рош га-Шана. На в'їзді у місто працюватиме півдесятка блокпостів.
Українська правда

В Умані з 19 по 30 вересня ввели низку обмежень на час святкування Рош га-Шана. На в'їзді у місто працюватиме півдесятка блокпостів.

Про це повідомляє Уманська міська рада.

Зокрема, в Умані з 19 по 30 вересня заборонили:

  • продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, піротехнічних виробів, а також пневматичної зброї, іграшок, які імітують зброю;
  • пішохідний та автомобільний рух під час дії комендантської години.

Хасиди в Умані: скільки паломників щорічно приїжджають в УкраїнуСкільки паломників щорічно приїжджають в Україну на святкування єврейського нового року, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Також на під’їзді в місто діють 5 блокпостів з перевіркою документів та транспортного засобу. Однак в’їзд та перевірка багажу паломників до міста здійснюється лише за однією адресою: вул. Визволителів. Жителям громади, які проживають у кварталі паломництва, достатньо на пропускному пункті пред’явити паспорт із відміткою про реєстрацію у даному кварталі.

«Якщо адреса реєстрації різниться із фактичним місцем проживання у кварталі паломництва, зверніться в ЦНАП для зміни місця реєстрації або в соціальний захист (для ВПО)», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, на святкування Рош ха-Шана до Умані приїдуть близько 10 тисяч хасидів, незважаючи на попередження з боку влади про неможливість гарантувати повну безпеку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: