Допомога Україні дає результат, її потрібно збільшити – прем'єр Естонії

Читать на русском
Успішний контрнаступ українських військових говорить про ефективність допомоги, яку вона отримує від західних союзників, заявила Кая Каллас.
фото Ardi Hallismaa

Успішний контрнаступ українських військових говорить про ефективність допомоги, яку вона отримує від західних союзників. Її можна нарощувати.

Про це заявила прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас на конференції Військового комітету Північноатлантичного Альянсу, повідомляє «Європейська правда».

Пентагон оприлюднив список зброї, яка увійде до нового пакету допомоги УкраїніПентагон оприлюднив список озброєння, обладнання та техніки, які надаватимуться Україні в рамках нового пакету оборонної допомоги на $675 мільйонів.

«Росія хоче за будь-яку ціну підірвати нашу єдність і змусити нас відмовитися від підтримки України. В арсеналі терористичної тактики кремля як всесвітній голод, так і залякування ядерною катастрофою, як знаряддя шантажу використовується також енергія», – зазначила Каллас.

Вона наголосила, що щодо росії необхідно застосовувати довгострокову політику розумного стримування.

«У центрі її має бути всебічна підтримка України. Зведення з поля бою доводять, що наша військова допомога була результативною і її обсяги необхідно збільшувати», - сказала вона.

Прем'єр Естонії вважає, що необхідно продовжувати підвищувати ціну агресії через санкції та політичну ізоляцію рф.

Каллас висловила думку, що НАТО також має швидко втілити в життя домовленості, досягнуті на саміті в Мадриді.

Нагадаємо, США виділять Україні новий пакет військової допомоги на 600 млн доларів.

У ГУР припускають, що Німеччина може наростити військову допомогу на фоні успіхів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: