Війська рф намагаються перейти в наступ на Кривий Ріг — Вілкул

Читать на русском
Окупанти кілька разів намагалися переходити в атаку на лінії зіткнення, яка проходить всередині Херсонської області, з використанням бронетехніки та піхотних підрозділів.

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що окупанти збільшили інтенсивність обстрілів населених пунктів Дніпропетровської області в напрямку Кривого Рогу. Наразі всі спроби атак успішно відбиті ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні Олександра Вілкула в Телеграмі.

«За останню добу значно збільшилася інтенсивність обстрілів з боку противника. Так вночі було два Прильоти «Смерчів» на околиці села Новолатівка. Сьогодні обстріляні наші території в районі Зеленодольської громади, населених пунктів Новопавлівка, Нововоронцовка, Трудолюбівка, Князівка та ряду інших. Жертв, слава Богу, немає», - заявив Вілкул.

Він також повідомив, що російські війська кілька разів намагалися переходити в атаку на лінії зіткнення, яка проходить всередині Херсонської області, з використанням бронетехніки та піхотних підрозділів. Завдяки стійкості та героїзму солдатів ЗСУ успіху не мали. Ворог відступив, зазнавши значних втрат у техніці та живій силі.

При цьому, радник голови ОПУ Олексій Арестович також повідомив, що на криворізькому напрямку сьогодні обстріляли території в районі Зеленодольської громади, населених пунктів Новопавлівка, Нововоронцовка, Трудолюбівка, Князівка та інших.

Нагадаємо, що на підступах до Кривого Рогу окупанти обстріляли з «Градів» село на Дніпропетровщині.

Раніше ми повідомляли, що у Великдень, на сході та на Харківщині російські загарбники намагалися проводити штурмові та наступальні дії, однак успіху не мали.

Додамо, Арестович дав прогноз, як далі розвиватиметься війна в України. Він вважає, що активна фаза війни росії проти України почне загасати максимум через три тижні. Подальший розвиток подій залежить від мирних перемовин з країною-агресором.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: