Кривий Ріг атакований російськими ракетами, зруйновано підприємство – глава ОВА

Читать на русском
В результаті підступного удару російських окупантів ввечері 28 травня постраждало одне з промислових підприємств Кривого Рогу
Ілюстративне фотоСкриншот

Місто Кривий Ріг у Дніпропетровській області ввечері 28 травня було атаковане російськими ракетами. На цю мить відомо про руйнування промислового підприємства.

Про це написав голова Дніпропетровської обласної Військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму Telegram.

«Дніпропетровщина, 28 травня, 21.50. Ворожа атака по Кривому Рогу. Дві ракети потрапили в промислове підприємство. Сильні руйнування. Інформацію про постраждалих уточнюємо. На місці працюють рятувальники» - написав він.

Водночас голова міської адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у своєму Telegram підтвердив, що кілька ракет вдарили по одному з підприємств міста.

«Завод практично знищений. Чутно вибухи. У ліквідації наслідків пожежі задіяні підрозділи рятувальників» - повідомив він.

Нагадаємо, в Миколаєві в результаті обстрілу окупантами житлових кварталів вранці у суботу, 28 травня, загинула жінка-двірник, семеро людей отримали поранення, двоє з них знаходяться у важкому стані.

Також окупанти в черговий раз атакували жителів Чорнобаївки на Херсонщині, в результаті - шестеро людей поранені та один загинув.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: