Ворог виїжджає навіть із захоплених у 2014 році міст – Гайдай

Читать на русском
Очільник ОВА Сергій Гайдай також додав, що російські окупанти біжать у бік Луганська або росії.
t.me/serhiy_hayday

Станом на неділю, 11 вересня, тривають запеклі бої в районі Ізюма та Лиману. Однак чітко видно, що російська окупаційна армія тікає.

Про це керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє в ефірі телемарафону.

Згідно з його словами, також є інформація, що навіть з окупованих територій виїжджають комендатури і прокуратури, окупанти і колаборанти.

«Вони складають речі награбовані, сім'ї свої упаковують і виїжджають. І до речі, виїжджають навіть з міст, окупованих ще з 2014 року Луганської області. Ми дуже сподіваємося, що найближчим часом побачимо, як ЗСУ зможуть перетнути вже річку і почнеться вже повномасштабна деокупація населених пунктів Луганської області з Кремінної, Сватового, Рубіжного і так далі», - заявив Гайдай.

Пушилін втік з Донецька на територію росії – ЗМІШвидше за все, ватажок проросійських терористів зараз ховається десь на території росії, як багато інших високопоставлених колаборантів та зрадників

При цьому, голова Луганщини розповів і про ситуацію у Кремінній.

«Окупанти втекли, а колаборанти або так само втекли, або бояться його знімати тому, що розуміють, що наступ вже не зупинити. І, можливо, це буде не день-два, але протягом тижня 100% наші військові зайдуть вже, пройде деокупація Кремінної і тому бояться просто знімати український прапор, він досі майорить», - розповів Гайдай.

Очільник ОВА також додав, що російські окупанти біжать у бік Луганська або росії.

«Це не 100% втеча, це 100% робота ЗСУ. Немає такого, щоб вони заходили як на парад, йдуть бої, в Ізюмі, Лимані запеклі бої йдуть досі, але певні частини російських військ і «ЛДНР» їдуть в бік Луганська, або одразу в бік росії», - заявив Гайдай.

Нагадаємо, напередодні Гайдай зазначив, що загарбники тікають з Луганщини, ЗСУ можуть звільнити 3 міста.

Раніше стало відомо, що ЗСУ вийшли на околиці Лисичанська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: