Україна отримала від Естонії сучасний мобільний шпиталь

Читать на русском
Естонія поставить українській армії сучасний мобільний шпиталь, який може допомогти врятувати життя військових на фронті.
twitter.com/oleksiireznikov

Естонія поставить українській армії сучасний мобільний шпиталь, який може допомогти врятувати життя військових на фронті.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков за підсумками зустрічі з міністром оборони Естонії Ханно Певкуром у Києві 13 вересня.

В Естонії спрогнозували терміни закінчення активних битв в УкраїніМалоймовірним є звільнення всієї території України до кінця року, хоча президент Зеленський нещодавно задекларував саме таку мету

«Радий приймати у Києві великого друга України, міністра оборони Естонії Ханно Певкура. Естонія завжди ставила людей понад усе. Це те, що вони роблять зараз, постачаючи українській армії найсучасніший мобільний шпиталь, який врятує життя наших військових та цивільних осіб. Дякую друзі!», - написав Резніков у Twitter.

Нагадаємо, у вересні до України прибули безпілотні гусеничні бронетранспортери THeMIS, виготовлені естонським оборонним підприємством Milrem Robotics.

Україна також очікує на збільшення допомоги від Німеччини на тлі успішного контрнаступу української армії на фронті. Питання про це можуть порушити вже завтра, 14 вересня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: