На Харківщині ЗСУ звільнили від окупантів 300 населених пунктів – Маляр

Читать на русском
Бійці ЗСУ звільнили від російських військ на Харківщині вже 800 квадратних кілометрів. Кількість деокупованих населених пунктів сягнула 300.

Бійці ЗСУ звільнили від російських військ на Харківщині вже 800 квадратних кілометрів. Кількість деокупованих населених пунктів сягнула 300.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі телемарафону у вівторок, 13 вересня.

«Ця операція зі звільнення Харківської області тривала кілька днів і вона планувалася на кілька днів, і починаючи з 6 вересня до сьогодні звільнено 3 800 квадратних км, понад 300 населених пунктів та близько 150 тисяч наших людей стали вільними від окупації. Операція триває, її розплановано до повного звільнення Харківської області», - розповіла Маляр.

У США оцінили контрнаступ ЗСУ і повернення Ізюму: «Найважливіші досягнення України»Нинішні і колишні чиновники США високо оцінили витонченість української підготовки до контрнаступу.

При цьому вона не стала розголошувати всіх деталей щодо тотального звільнення області та висловила впевненість, що «це станеться якнайшвидше».

Нагадаємо, за даними Генерального штабу, за 6-11 вересня українські військові знищили 2850 окупантів та 590 одиниць техніки.

Зазначимо, на Харківщині було розбито елітний підрозділ армії росії, призначений для протидії НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: