У Міноборони заявили про ризик контрнаступу росіян у відповідь на успіхи ЗСУ

Читать на русском
Війська росії можуть спробувати здійснити аналогічний контрнаступ після успіхів ЗСУ на фронті.

Війська росії можуть спробувати здійснити аналогічний контрнаступ після успіхів ЗСУ на фронті.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Financial Times.

За словами міністра, Україні важливо забезпечити безпеку територій після того, як ЗСУ здійснили контрнаступ, який пройшов «краще, ніж очікувалося», оскільки Росія може спробувати здійснити аналогічний наступ.

Останній шанс здатися в полон: перед наступом ЗСУ запускають агітаційні снаряди для росіянУкраїнські військові перед контрнаступом запускають в бік окупантів агітаційні снаряди з інструкціями, як здатися в полон.

«Контрнаступ звільняє територію, і після цього ви маєте контролювати її і бути готовими її захищати», - заявив Резніков.

За словами Резнікова, «український бліцкриг» як «снігова куля, яка котиться вниз схилом», стала найбільшою невдачею для росії від початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, Збройні Сили України просуваються не тільки на південь та схід, а й на північ. В Харківській області українські бійці знаходяться за 50 кілометрів від кордону з росією.

Російські військові хочуть здатися, щоб не воювати проти України. Через це вони почали дзвонити у штаб питань військовополонених.

Арестович поскаржився, що Збройні Сили України під час контрнаступу в Харківській області взяли в полон таку велику кількість російських солдатів, що не знають, куди їх дівати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: