Росіяни «зачепилися» за річку Оскол у районі Ізюма – Арестович

Читать на русском
Олексій Арестович заявив, що російські загарбники зачепилися за річку Оскол поблизу Ізюма. Однак для них це нічого не означає.
Олексій АрестовичФото – ОП

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російським загарбникам у Харківській області вдалося «зачепитися» за річку Оскол неподалік Ізюма.

Про це він повідомив в ефірі YouTube-каналу «Фейгін Live».

«На схід від Ізюма противник зумів «зачепитися» по природному рубежу на іншому березі ріки. Основний урок цієї війни - що оборона по природнім рубежам «рулить». Попри весь наш крутий біг, вони стали по той бік річки і благополучно утримують її», – сказав Арестович.

У кремлі прокоментували відступ своєї армії у Харківській областіУ кремлі заявили, що путін у курсі відступу російської армії у Харківській області. На питання про довіру військовому керівництву Пєсков відповідати не став.

Водночас, за його словами, у районі Куп’янська-Вузлового російські військові не змогли утриматися за Оскол.

Крім того, радник голови ОП зазначив, що такі успіхи для росіян нічого не означають. Він наголосив, що просування ЗСУ до Святогорська ставить окупантів під Осколом «у неприємну ситуацію, яка невідомо чим для них закінчиться».

Нагадаємо, що українським військовим вдалося звільнити 6 тисяч квадратних кілометрів території на півдні та сході країни від російських окупантів.

Раніше Олексій Арестович повідомив, що операція Збройних сил України на сході та Херсонській області триває. Проте фаза прориву, швидкого просування, «цунамі» змінилася фазою закріплення результатів та боїв за зайняття найбільш вигідних рубежів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: