Опір на Херсонщині не дає росіянам провести псевдореферендум – розвідка

Читать на русском
ЗСУ та місцеве населення, яке чинить опір, не дають можливості росіянам провести псевдореферендум у Херсонській області.

ЗСУ та місцеве населення, яке чинить опір, не дають можливості росіянам провести псевдореферендум у Херсонській області.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Головного управління розвідки Міноборони із посиланням на слова представника ГУР МОУ Андрія Юсова.

«Звичайно, вони можуть оголосити якусь дію, але суть псевдореферендуму – це все-таки імітація якоїсь легітимності процесу. Так от, ані Збройні сили України, ані суспільство загалом не дають росіянам навіть можливості імітувати цей процес. І, звичайно, світ одразу відкине і навіть саму спробу такого референдуму – це буде несерйозно. Я думаю, що самі окупанти розуміють безперспективність навіть спроб серйозно підходити до так званих референдуму», – наголосив представник військової розвідки.

Раніше колаборант і представник окупаційної влади Кирило Стремоусов заявив, що Херсонська область готова до псевдореферендуму про входження до складу росії, але через «ситуацію з безпекою» було взято паузу.

Нагадаємо, останнім часом надходить суперечлива інформація про дату псевдореферендумів. ЗМІ писали, що у кремлі розглядають можливість перенести їх на зиму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: