Останній шанс здатися в полон: перед наступом ЗСУ запускають агітаційні снаряди для росіян

Читать на русском
Українські військові перед контрнаступом запускають в бік окупантів агітаційні снаряди з інструкціями, як здатися в полон.
Ганна Маляр

Українські військові перед контрнаступом запускають в бік окупантів агітаційні снаряди з інструкціями, як здатися в полон.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«Один із способів інформаційної роботи з ворогом на місцевості, де нема інтернету, запуск агітаційних снарядів. Перед тим як просуватися вперед, наші захисники передають привіт російським окупантам та дають останню можливість здатися в полон», – йдеться в повідомленні.

Зеленський розповів про поповнення «обмінного фонду» українськими військовимиРобота зі звільнення захоплених окупантами громадян України триває та ні на хвилину не припинялася

Листівки закликають здатися в полон та інструктують, як саме це зробити. У кожному снаряді знаходиться півтори тисячі одиниць. Стріляють воїни ЗСУ в різних напрямках, аби якомога більше окупантів отримали повідомлення.

Нагадаємо, Збройні Сили України просуватися не тільки на південь та схід, а й на північ. В Харківській області українські бійці знаходяться за 50 кілометрів від кордону з росією.

Російські військові хочуть здатися, щоб не воювати проти України. Через це вони почали дзвонити у штаб питань військовополонених.

Арестович поскаржився, що Збройні Сили України в ході контрнаступу в Харківській області взяли в полон таку велику кількість російських солдатів, що не знають, куди їх дівати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: