У розвідці розповіли, як вплине контрнаступ ЗСУ на обмін полоненими

Читать на русском
Контрнаступ ЗСУ матиме виключно позитивний вплив на обміни полоненими з росією. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Контрнаступ ЗСУ матиме виключно позитивний вплив на обміни полоненими з росією.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

«Контрнаступ вплине (на обмін полоненими – ред.). Ми бачимо, як українські Збройні сили беруть у полон росіян, котрі відступають, які розуміють безвихідь своєї ситуації. І завдяки цій оборонній операції обмінний фонд України лише поповнюється. Тому безумовно вплине й вплине в позитивному ключі», - сказав він.

Звільнені села та міста Харківщини: у МВС та ОВА розповіли про обстановку заразНа деокуповані території Харківської області повертаються органи влади, поліція та рятувальники. Незабаром розпочнеться підготовка до зими.

Юсов додав, що українським захисникам, які перебувають у полоні в окупантів, та їхнім рідним зараз вкрай важко. Однак Україна робить все можливе для повернення бійців додому.

Нагадаємо, під час контрнаступу ЗСУ просунулися приблизно на 50 км у Харківській області, звільнивши понад 20 населених пунктів, серед яких місто Балаклія.

В ОПУ пояснили, чому так важливо відбити у окупантів Куп'янськ на Харківщині.

Зазначимо, деокуповані території Харківської області поступово повертаються органи влади, поліція та рятувальники. Незабаром у містах та селах розпочнеться підготовка до зими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: