Новий король Британії зробив першу заяву після смерті матері

Читать на русском
73-річний принц Уельський Чарльз, старший син королеви Єлизавети II, виступив із першою заявою після смерті своєї матері.

73-річний принц Уельський Чарльз, старший син королеви Єлизавети II, виступив із першою заявою після смерті своєї матері.

Про це повідомляє Букінгемський палац у Twitter.

«Смерть моєї улюбленої Матері, Її Величності Королеви, є моментом найбільшого смутку для мене та всіх членів моєї родини. Ми глибоко сумуємо з приводу смерті дорогого Суверена та матері, яку дуже любили. Я знаю, що її втрату глибоко відчує вся країну, Королівства та Співдружність, а також безліч людей у ​​всьому світі», – заявив він.

Нагадаємо, 8 вересня Королева Великобританії та Північної Ірландії Єлизавета II померла у віці 96 років у своєму замку Балморал у Шотландії.

Раніше у Букінгемському палаці повідомили, що стан здоров'я королеви викликає занепокоєння і вона перебуває під наглядом лікарів. Тоді ж до Балморалу почали з'їжджатися члени родини Єлизавети – її діти, онуки та правнуки.

Пізніше президент України Володимир Зеленський відреагував на повідомлення Букенгемського палацу про смерть королеви Британії Єлизавети ІІ та висловив щире співчуття від усього українського народу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: