Зеленський: З Харківської області приходять дуже добрі новини

Читать на русском
Також Зеленський оголосив подяки низці підрозділів ЗСУ - за героїзм та успішне виконання бойових завдань
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

З Харківської області приходять добрі новини від Збройних сил України. Однак все ще не час відкрито говорити, які населені пункти відбила українська армія.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 7 вересня.

«На цьому тижні є добрі новини з Харківщини. Мабуть, всі ви вже бачили повідомлення про активність українських захисників. І, думаю, кожен громадянин відчуває гордість за наших воїнів. Це заслужена гордість, правильне почуття. Зараз ще не час називати ті чи Інші населені пункти, до яких повертається український прапор» - сказав він.

Також Зеленський оголосив подяки низці підрозділів ЗСУ - 25-й повітряно-десантній бригаді, 92-й окремій механізованій бригаді, 80-й десантно-штурмовій бригаді за хоробрість та героїзм, 406-й окремій артилерійській бригаді за відмінну роботу по окупантам та 60-й окремій піхотній бригаді, яка веде успішні наступальні дії.

Нагадаємо, за даними західних ЗМІ, всього через тиждень після початку контрнаступу, українські військові досягли значних успіхів на півдні країни. Мета - повернути більшу частину окупованої РФ Херсонської області до кінця нинішнього року.

Зараз з більш ніж 2500 км фронту з росією активні та запеклі бої ведуться загалом на 1300 км. Збройні Сили України мають певні успіхи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: