Нічні удари ворога по Харкову: в ОВА розповіли подробиці

Читать на русском
Російські війська за ніч завдали трьох ракетних ударів по Харківщині. Два з них були по місту.

Російські війська за ніч завдали трьох ракетних ударів по Харківщині. Два з них припали містом. Під удар потрапив Немишлянський район.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram вранці 7 вересня.

«Буде відплата»: Зеленський відреагував на удари по Харкову та Кривому РогуНа російських окупантів чекає відплата і справедливе покарання за кожен ракетний удар по українських містах, заявив президент.

«Цієї ночі росіяни завдали по Немишлянському району Харкова 2 ракетні удари. Одна з ракет потрапила в двоповерховий будинок, спалахнула автомийка, постраждали кафе, магазини, автомобілі. Друга ракета потрапила у землю. Попередньо – без постраждалих», – написав він.

Голова ОВА також повідомив, що сьогодні близько 4 години ранку зафіксували один ракетний удар у місті Зміїв Чугуївського району, ракета влучила у землю поблизу лікувального закладу. Обійшлося без постраждалих.

Минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області. Є руйнування житлових будинків, сталися пожежі.

«Вчора в результаті ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району дістали поранення 2 особи – 45-річний чоловік та 17 річний хлопець. У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих – легкий та середній», - зазначив Синегубов.

Нагадаємо, про нічний обстріл Харкова повідомляв голова ОВА та мер міста.

За даними ISW, українські військові 6 вересня провели контратаку на Харківщині в районі Балаклії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: