«Буде відплата»: Зеленський відреагував на удари по Харкову та Кривому Рогу

Читать на русском
На російських окупантів чекає відплата і справедливе покарання за кожен ракетний удар по українських містах, заявив президент.
president.gov.ua

На російських окупантів чекає відплата і справедливе покарання за кожен ракетний удар по українських містах, як сьогодні вранці це було з Харковом та Кривим Рогом.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у Telegram вдень 6 вересня.

Вторгнення в Україну: втрати армії росії перетнули позначку в 50 тисяч військовихАрмія путіна за час повномасштабної війни втратила в Україні понад півсотні тисяч військових, за даними Генштабу ЗСУ.

«Чергові ракетні удари країни-агресора по українських містах. Вранці в Харкові зруйновано багатоквартирний будинок у центральній частині міста і пошкоджено адмінбудівлю. У Кривому Розі сталася пожежа на нафтобазі. За кожен удар на окупантів чекатиме відплата і справедливе покарання», - написав він.

Зеленський підкреслив, що нікому із причетних до обстрілу російських військових не вдасться сховатися.

«А ми й надалі будемо крок за кроком звільняти нашу українську землю. Нас неможливо зламати», - наголосив президент.

Нагадаємо, вранці 6 вересня російська армія вдарила по Кривому Рогу на Дніпропетровщині. В результаті спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. Про жертви не повідомлялося.

Також вранці окупанти вдарили двома ракетами по Харкову, пошкоджено житловий багатоповерховий будинок у центрі міста та адмінбудівлю. З-під завалів будинку рятувальники дістали трьох людей, вони не постраждали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: