Росія вдарила ракетою по Харкову: в одному з районів міста сильна пожежа

Читать на русском
Поки що відомо про прильоти у Немишлянському районі. За попередньою інформацією, там горять кілька авто та будівля.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

У Харкові після опівночі знову прогриміли вибухи, зафіксовано «прильоти». В одному з районів міста горять автомобілі та будівля.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

Повітряна тривога була оголошена одразу після потужних звуків вибухів. Жителів просять спуститися в укриття або дотримуватися правил двох стін в будинку.

Як зазначає Синєгубов, на місцях влучень працюють профільні служби. В одному із районів Харкова є пошкодження інфраструктури. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

«Буде відплата»: Зеленський відреагував на удари по Харкову та Кривому РогуНа російських окупантів чекає відплата і справедливе покарання за кожен ракетний удар по українських містах, заявив президент.

Водночас, як повідомляє мер Харкова Ігор Терехов, що о пів на першу ночі був ракетний удар. Поки що відомо про прильоти у Немишлянському районі. За попередньою інформацією, там горять кілька авто та виробнича будівля.

«Ще кілька місць можливих прильотів перевіряють рятувальники. Про жертв чи постраждалих на цю хвилину інформації немає», - повідомляє керівник міста.

Нагадаємо, що вранці 6 вересня російські війська завдали ударів по Харкову. В результаті частково зруйновано багатоквартирний будинок у центрі та пошкоджено адміністративну будівлю.

З-під завалів житлового будинку в Харкові, зруйнованого вранці внаслідок обстрілу російських окупантів, врятували трьох людей.

Також вранці окупанти завдали ракетних ударів по Кривому Рогу. Там була масштабна пожежа на нафтобазі.

Раніше ми повідомляли, що у Харківській області війська росії завдали ракетного удару по селищу Печеніги, в результаті є поранені, серед них - підліток.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: