Затримано причетних до вибуху на виставці боєприпасів у Чернігові – Зеленський

Читать на русском
Президент зазначив, що кримінальне провадження за даним інцидентом веде Державне бюро розслідувань України.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Правоохоронні органи затримали двох людей, які причетні до вибуху на виставці боєприпасів у Чернігові 3 вересня, в результаті якого постраждали 15 осіб.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 4 вересня.

«Сьогодні отримав доповідь про те, що за підозрою в скоєнні кримінального правопорушення були затримані дві людини, безпосередньо причетні до трагічного інциденту в Чернігові – той, хто дав наказ відвезти бойову зброю на публічний міський захід і той, хто дозволив дитині взяти зброю в руках» - сказав він.

Президент зазначив, що кримінальне провадження за даним інцидентом веде Державне бюро розслідувань України.

«Ще раз попереджаю всіх представників влади та правоохоронних органів на місцях: дивіться, щоб на публічних заходах не було бойової зброї та інших небезпечних засобів» - додав Зеленський.

Нагадаємо, у Чернігові, на Валу, під час виставки боєприпасів у суботу, 3 вересня, пролунав потужний вибух. Серед поранених виявилося кілька дітей.

Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих в результаті вибуху на виставці біля музею в Чернігові продовжує зростати. Повідомили про четверту поранену дитину, а також, що травмувалося кілька дорослих.

Попередньо, на виставці трофейних боєприпасів спрацював ручний гранатомет, який виявився заряджений. Пізніше кількість постраждалих зросла до 15 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: