Всі винуватці інциденту в Чернігові понесуть покарання – Зеленський

Читать на русском
Зеленський закликав владу на місцях та правоохоронців стежити, щоб така ситуація більше ніде в Україні не повторювалася
Фото з місця подійСуспільне UA

Всі винуватці інциденту в центрі Чернігова, де на виставці спрацювала бойова зброя та травмувала кількох дітей і дорослих, обов'язково понесуть покарання.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у зверненні за підсумками 3 вересня.

«На жаль, маємо сьогодні абсолютно неприпустиму подію - у місті Чернігів вдень на публічному заході в центрі міста пролунав вибух, спрацював гранатомет. Серед постраждалих - діти. Маленький хлопчик зараз перебуває у важкому стані в реанімації. Правоохоронці повинні якнайшвидше з'ясувати, чому це сталося, хто приніс бойову зброю на цей міський захід. Всі винні мають бути притягнуті до відповідальності та будуть» - пообіцяв він.

Також Зеленський закликав владу на місцях і правоохоронців стежити, щоб така ситуація більше ніде в Україні не повторювалася.

Нагадаємо, у Чернігові, на Валу, під час виставки боєприпасів у суботу, 3 вересня, пролунав потужний вибух. Серед поранених виявилося кілька дітей.

Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих в результаті вибуху на виставці біля музею в Чернігові продовжує зростати. Повідомили про четверту поранену дитину, а також, що травмувалося кілька дорослих.

Попередньо, на виставці трофейних боєприпасів спрацював ручний гранатомет, який виявився заряджений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: