«Нехай стоять у черзі»: окупанти не видали місії МАГАТЕ спецперепустки, щоб швидше потрапити на АЕС

Читать на русском
Так звана влада Запорізької області відмовилися видати місії МАГАТЕ перепустки, щоб швидше доїхати до Запорізької АЕС. Автоколона місії тепер стоїть у черзі на блокпосту.

Членам місії МАГАТЕ не видали спеціальні перепустки, щоб безперешкодно проїхати блокпости та швидше потрапити на Запорізьку атомну станцію.

«Місія МАГАТЕ стоятиме у черзі, щоб потрапити на звільнену частину Запорізької області. Це викликано тим, що спецперепустки їм робити не будуть. А могли б безпечно, швидко і без перепон дістатися з росії через звільнену територію», – заявив «член ради військово-цивільної адміністрації» Запорізької області Володимир Рогов.

Експерт пояснив, чому росіяни можуть влаштовувати провокації на тлі приїзду місії МАГАТЕПолітолог розповів, чому приїзд МАГАТЕ може викликати неоднозначну реакцію російської федерації.

Колаборант Євген Балицький, який вважає себе головою «адміністрації» області, підтвердив, що місія МАГАТЕ зверталася з проханням прискорити проїзд делегації через пункт пропуску.

«Я на пропозицію прискорити процес сказав, що я не збираюся прискорювати цей процес, нехай стоять у черзі. …Нехай стоять у черзі та поговорять з людьми, люди їм усе розкажуть, розкажуть їм правду, нам нема чого приховувати», – цитує Балицького «Інтерфакс».

За його словами, зараз колона перебуває у черзі на «приблизно 1000-1500 машин».

Нагадаємо, сьогодні автоколона місії Міжнародного агентства з атомної енергії виїхала з Києва у бік Запорізької АЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: