Арестович розповів, скільки військових складів росіян ЗСУ знищили за два місяці

Читать на русском
Якщо на кожен знищений об'єкт додати хоча б по 10 військових росії, виявиться, що окупанти втратили понад дві з половиною тисячі одиниць особового складу
Ілюстративне фотоFacebook

Збройні Сили України за два місяці - з кінця червня до кінця серпня - знищили понад півтори сотні військових складів росіян, а також майже сотню військових баз та інші об'єкти військового значення.

Про це розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

«З 28 червня по 23 серпня Збройні сили України знищили 154 склади боєприпасів, 91 базу зберігання озброєння і військової техніки, чотири казарми з особовим складом, чотири нафтобази, вісім командних пунктів і п'ять штабів рівнем вище» - зазначив він.

За його словами, втрати особового складу окупантів при цих ударах можуть бути різними, але якщо на кожен знищений об'єкт додати хоча б по 10 військових росії, виявиться, що окупанти втратили понад дві з половиною тисячі одиниць особового складу. При цьому всі удари по складах - це помста ЗСУ росіянам за їх терористичні удари по мирному населенню.

«Не виключено, що скоро в Крим полетять ракети та бомби з написом «Це вам за Чаплине» - додав Арестович.

Нагадаємо, Збройні Сили України продовжують ліквідовувати російських окупантів на півдні та сході нашої країни. На День Незалежності України, 24 серпня, ЗСУ знищили кілька баз і складів з боєприпасами ворога.

Також у середу, 24 серпня, ЗСУ в черговий раз вдарили по мосту через Каховську ГЕС у Херсонській області. Окупанти використовують його для переправлення техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: