В окупованому Криму продовжили «жовтий рівень» терористичної загрози

Читать на русском
Окупанти Криму продовжили термін дії «жовтого рівня» терористичної загрози до 8 вересня. У Севастополі - до 13 вересня.

Окупанти Криму продовжили термін дії «жовтого рівня» терористичної загрози до 8 вересня. У Севастополі - до 13 вересня, через це у місті скасували всі урочистості з нагоди початку навчального року.

Про це у Facebook повідомляє Представництво президента України в АР Крим.

«В окупованому Криму дію «жовтого рівня» терористичної загрози продовжили до 8 вересня 2022 року, а в окупованому Севастополі – до 13 вересня: через це у місті скасовані урочистості з нагоди початку навчального року», - йдеться у повідомленні.

Термін закриття сімферопольського аеропорту для цивільної авіації також продовжили – до 4 вересня 2022 року.

Стратегія відновлення Криму після деокупації вже є – ЗеленськийУ Криму розвиватимуть порти, сільське господарство, медицину, освіту, впровадять цифрову систему держпослуг. Також відновлять систему санаторіїв.

Відомо, що у різних частинах окупованого Кримського півострова жителі продовжують фіксувати активність військових літаків, які, ймовірно, стріляють ракетами по містам материкової України. Також активність російської авіації пов'язана із посиленою охороною незаконного Кримського мосту. Місцеві жителі повідомляють, що на території тимчасово окупованого Криму окупанти регулярно перекривають ті чи інші транспортні вузли, зокрема незаконно збудований Кримський міст та трасу «Таврида».

За інформацією із відкритих джерел та повідомлень місцевих жителів, на всій території окупованого півострова окупанти регулярно запускають системи ППО із відпрацюванням по невідомих об'єктах.

Як інформують у Представництві, в окупованому Севастополі знову нехтують правилами пожежної безпеки: біля мису Фіолент, у місці дислокації російського ракетного дивізіону ППО, сталася чергова пожежа.

Нагадаємо, за інформацією ЦОС, росіяни розмістили в окупованому Криму тактичну ядерну зброю.

Також у звіті НАТО йшлося про те, що росія виводить свої винищувачі з Криму після серії вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: