Ракетний удар окупантів по Сарнах: пошкоджено понад 30 будівель

Читать на русском
Ударна хвиля від ракетного удару сумарно пошкодила близько 30 цивільних будівель-переважно житлові будинки, але також постраждали приміщення Центральної районної лікарні
Ілюстративне фотоsarnynews.city

В результаті російського ракетного удару по Сарнах в Рівненській області в місті пошкоджено понад 30 будівель. Окупанти вдарили по місту чотирма ракетами.

Про це повідомив голова Рівненської обласної Військової адміністрації Віталій Коваль у своєму Telegram.

«Сьогодні ввечері ворогом завдано чотири ракетні удари по об'єкту військової інфраструктури в місті Сарни на Рівненщині. Обійшлося без людських жертв» - розповів він.

Ударна хвиля від ракетного удару сумарно пошкодила близько 30 цивільних будівель - переважно житлові будинки, але також постраждали приміщення центральної районної лікарні. Коваль пообіцяв, що до наступного дня всі наслідки удару будуть усунені. На місці працюють правоохоронці та рятувальники.

Нагадаємо, увечері в неділю, 28 серпня, в Рівненській області прогриміло кілька вибухів. Як виявилося, російські окупанти вдарили по Сарнах, ціллю став об'єкт військової інфраструктури.

Попередній раз російські окупанти били по Сарнах 25 червня. Тоді в результаті ракетного удару по місту Сарни в Рівненській області були зруйновані станція техобслуговування та автомобільна мийка. В результаті удару загинуло чотири мирних жителі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: