Військові рф минулої доби обстріляли п’ять населених пунктів Донеччини

Читать на русском
Російські війська впродовж минулої доби, 27 серпня, 16 разів обстрілювали Донецьку область. Вогонь відкривали по п’яти населених пунктах.
t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські війська впродовж минулої доби, 27 серпня, 16 разів обстрілювали Донецьку область. Вогонь відкривали по п’яти населених пунктах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Загарбники обстрілювали житлові квартали ракетами, артилерією, РСЗВ «Ураган» і «Град», ЗРК «С-300». Внаслідок ворожих атак є загиблі та поранені мирні жителі.

«Дев’ять ударів зафіксовано по Авдіївці, тричі росіяни вдарили по Краматорську, дві ракети із ЗРК «С-300» поцілили у Слов’янськ, також під вогнем перебували села Роздольне та Георгіївка», – йдеться в повідомленні.

ЗМІ назвали нову можливу дату псевдореферендумів на ДонбасіПсевдореферендуми в окупованих Донецькій та Луганській областях можуть провести 14 вересня. Але, як кажуть джерела російського видання, в останній момент їх можуть перенести на пізніший термін.

Окупанти зруйнували і пошкодили 15 цивільних об’єктів, серед них 8 багатоквартирних будинків, школу, машинобудівний завод та залізницю.

Також додають, що за допомогою поліції було евакуйовано з Донеччини ще 251 особу, з початку обов’язкової евакуації – понад 11 600 людей, серед них 1938 – діти, 507 – люди з інвалідністю.

Нагадаємо, 26 серпня російські окупанти вбили двох мирних жителів Донецької області, ще 12 осіб отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: