Внаслідок нічного обстрілу у Запоріжжі пошкоджено та зруйновано 40 будинків

Читать на русском
У Запоріжжі внаслідок ворожої атаки у ніч на 28 серпня зруйновано 40 приватних будинків, а також пошкоджено 9 багатоповерхівок.
Анатолій Куртєв

У Запоріжжі внаслідок ворожої атаки у ніч на 28 серпня зруйновано 40 приватних будинків, а також пошкоджено 9 багатоповерхівок.

Про це повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

В багатоквартирних будинках вибуховою хвилею повибивало шибки та зруйнувало віконні рами у квартирах та на сходових клітинах.

«Від нічного ворожого удару в Запоріжжі постраждало 9 багатоповерхових та десятки приватних будинків…. Також пошкоджень зазнали й 40 приватних будинків. На жаль, два з них зруйновані повністю», – йдеться в повідомленні.

За словами Куртєва, міські комунальники вже встановили рівень пошкоджень та видали мешканцям постраждалих будинків плівку для закриття руйнувань. Завтра у будівлях розпочнуться відновлювальні роботи.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 28 серпня, в Запоріжжі прогриміли численні вибухи під час повітряної тривоги в місті та околицях обласного центру.

В ніч на 27 серпня в Запоріжжі повідомили про масові вибухи. За даними від місцевих жителів, за проміжок в десять хвилин прогриміло не менше 10-15 вибухів. Місцеві канали повідомили, що окупанти здійснювали ракетні пуски з південних районів Запорізької області.

Пізніше виявилося, що ракетна атака окупантів була спрямована проти інфраструктурних об'єктів. Росіяни випустили по місту 16 ракет, постраждали один з районів обласного центру, а також передмістя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: