Опівночі російські військові випустили дві ракети по Харківщині

Читать на русском
Близько опівночі в неділю, 28 серпня, російські окупанти здійснили запуск двох ракет з міста Бєлгород на Харківську область.
Укрінформ

Близько опівночі в неділю, 28 серпня, російські окупанти здійснили запуск двох ракет з міста Бєлгород на Харківську область.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Відомо, що вибухи вночі пролунали в районі селища Травневе та м. Південне у Харківському районі. За словами Синєгубова, обійшлось без постраждалих та руйнувань.

Також протягом минулої доби окупанти обстрілювали Харків та мирне населення Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів. Пошкоджені житлові будинки, об'єкти промисловості, сталися лісові пожежі. В смт Золочів Богодухівського району одна людина загинула. В смт Донець Ізюмського району один поранений. В смт Слатине госпіталізовано ще одного пораненого.

На Харківщині готуються до евакуації: в ОВА назвали причиниКерівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов назвав підстави для проведення обов'язкової евакуації.

«На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог намагався йти в наступ в районі села Довгеньке, але під вогнем наших захисників відступив з втратами», – додає голова ОВА.

Нагадаємо, 27 серпня, російські окупанти обстріляли Харків касетними снарядами з «Урагану». Поцілили по одному з підприємств.

Вночі на 27 серпня рф атакувала ракетами центр Харкова. Постраждала історична будівля та школа. Пізніше стало відомо, що під час ракетного удару по Харкову в Основ'янському районі один із уламків потрапив у вікно квартири, 61-річна жінка отримала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: