Нічний обстріл Харкова: уламок снаряду залетів до квартири, поранено жінку

Читать на русском
Під час ракетного удару по Харкову в Основ'янському районі один із уламків потрапив у вікно квартири, 61-річна жінка отримала поранення.
t.me/typical_alekseevkakh

Під час ракетного удару по Харкову в Основ'янському районі один із уламків потрапив у вікно квартири, 61-річна жінка отримала поранення.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Експерт пояснив, у який спосіб реально захистити Харків від постійних обстрілівВійськовий експерт розповів, у який м-спосіб можливо захистити від постійних обстрілів такі міста як Харків та Миколаїв.

«Близько 2 ночі дві ракети вдарили в дорогу в Київському та Основ'янському районах. Пошкодження отримали навколишні будинки. В Основ'янському районі один з осколків влучив у вікно квартири, 61-річна жінка отримала ушкодження. Госпіталізації не потребувала», - написав він.

Наразі на місцях ударів тривають пошуково-рятувальні роботи. Інформація уточнюється.

В ОВА додали, що минулої доби ворог продовжував обстріли Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського та Харківського районів області. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, цивільні промислові об'єкти, сталися пожежі.

У Харківському районі один із російських снарядів влучив у трактор у поле. Загинув 71-річний чоловік. В Ізюмському районі через обстріл спалахнув склад із насінням соняшника. Близько 500 тонн соняшнику вдалося врятувати.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф атакувала ракетами центр Харкова. Постраждала історична будівля та школа. Також окупанти випустили 16 ракет по Запоріжжю.

На Дніпропетровщині ворог обстріляв два райони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: