Телеканал нардепа-зрадника Ковальова передали в управління АРМА

Читать на русском
В управління АРМА передано майно медійних підприємств, які належать нардепу Ковальову, підозрюваному у держзраді.

В управління АРМА передано майно медійних підприємств, власником яких є народний депутат Олексій Ковальов, підозрюваний у державній зраді та підтримці держави-агресора. Орієнтовна вартість майна становить понад 10 млн гривень.

Про це повідомляють Держбюро розслідувань та Офіс генпрокурора.

Нардеп Ковальов живий та звинуватив українські спецслужби у «диверсії» проти нього – відео росЗМІРосійські ЗМІ опублікували відео з нардепом-колаборантом Олексієм Ковальовим. Він каже, що живий-здоровий, а українські спецслужби здійснили проти нього диверсію.

У ДБР нагадали, що у липні суд заарештував майно Ковальова. Зокрема, було заарештовано частини фігуранта у статутних капіталах 3-х юридичних осіб, а також його банківські рахунки. У тому числі заарештовано майно ТОВ «ТРК Інтеррадіо» – український інформаційно-розважальний телеканал «4 канал».

Зазначимо, 3 серпня правоохоронці провели обшуки у приміщенні телеканалу «4 канал».

Нагадаємо, 6 липня Ковальову повідомили про підозру у державній зраді та підтримці держави-агресора. Депутат увійшов до складу окупаційного уряду Херсонської області. Його призначили заступником голови уряду з питань сільського господарства. За даними обласної адміністрації, Ковальов уже змушує аграріїв платити «податки» за законодавством країни-агресора.

У середині липня суд заарештував Ковальова, його оголосили у розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: