Загибель нардепа Ковальова на Херсонщині, попередньо, є фейком – ЗМІ

Читать на русском
ЗМІ із посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомили, що за попередньою інформацією, новина про загибель нардепа Ковальова є фейком.

Інформація про загибель народного депутата Олексія Ковальова в окупованій Херсонській області, за попередніми даними, є фейком.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Водночас правоохоронці відмовляються офіційно коментувати дані про можливу «загибель» колишнього «слуги народу».

Членство Ковальова у фракції СН призупинено, ОГП та СБУ просять розібратися, чим нардеп зайнятий на ХерсонщиніНардеп Олексій Ковальов із квітня перебуває на тимчасовій захопленій території Херсонської області. Слуга народу призупинила його членство у фракції та просить правоохоронців розслідувати перебування нардепа там.

У «Слузі народу» не змогли ні підтвердити, ні спростувати інформацію. «Наша фракція не підтримує жодних контактів із Ковальовим ще від початку широкомасштабної війни. Ми з ним не спілкуємося. Новину про його «смерть» так само дізналися з соцмереж, але не маємо жодної інформації, яка б могла підтвердити чи спростувати це», – сказала прессекретар фракції Юлія Палійчук.

Сьогодні, 22 червня, «агент НАБУ» Євген Шевченко повідомив, що, за попередньою інформацією, Ковальов загинув внаслідок вибуху автомобіля.

Нагадаємо, Держбюро розслідувань порушило кримінальну справу стосовно Олексія Ковальова за фактом колабораційної діяльності.

Ще раніше, на початку травня, «Слуга народу» виключила Ковальова зі складу парламентської фракції. З початку повномасштабної війни депутат добровільно перебував на окупованій території та спілкувався з представниками окупаційних військ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: