В Мелітополі вночі лунали вибухи, ЗСУ знищили військову базу загарбників

Читать на русском
Українські військові у ніч на 28 серпня знищили одну з військових баз загарбників у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.
Укрінформ

Українські військові у ніч на 28 серпня знищили одну з військових баз загарбників у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Він зазначив, що ЗСУ ювелірно точними ударами відмінусували ще одну базу окупантів.

«О першій годині мешканці всіх районів чули гучні вибухи. Перший з них був такої сили, що у деяких домах тремтіли вікна і посипалася штукатурка», – йдеться в повідомленні.

Пізніше в етері телеканалу FREEДОМ Федоров підтвердив удари по базі окупантів та будівлі, де вони готувались до «референдуму».

Арестович розповів, скільки військових складів росіян ЗСУ знищили за два місяціЯкщо на кожен знищений об'єкт додати хоча б по 10 військових росії, виявиться, що окупанти втратили понад дві з половиною тисячі одиниць особового складу

«В селищі Мирному зруйновано одну з будівель, в якій велась підготовка до псевдореферендуму, а в Мелітополі зруйновано одну з найбільших ворожих військових баз на території заводу «Автокольорлит», – заявив він.

Детальну інформацію про втрати ворога мер Мелітополя пообіцяв надати пізніше.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Херсоні ввечері 27 серпня прогриміли потужні вибухи в одному з мікрорайонів. Очевидці повідомили, що вражено місцевість біля виправної колонії №90 в мікрорайоні Північний, де окупанти розгорнули військову базу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: