У Херсоні прогриміли потужні вибухи, ЗСУ вдарили по військовій базі окупантів – ЗМІ

Читать на русском
Знищено місце базування російських окупантів - в одному з районів міста росіяни складували боєприпаси, розміщували техніку та особовий склад
Ілюстративне фотоTelegram

У тимчасово окупованому Херсоні ввечері 27 серпня прогриміли потужні вибухи в одному з мікрорайонів. Очевидці повідомили, що вражено місцевість біля виправної колонії №90 в мікрорайоні Північний, де окупанти розгорнули військову базу.

Про це повідомляє Херсонське видання міст.

Арестович розповів, скільки військових складів росіян ЗСУ знищили за два місяціЯкщо на кожен знищений об'єкт додати хоча б по 10 військових росії, виявиться, що окупанти втратили понад дві з половиною тисячі одиниць особового складу

Від потужних вибухів вилетіли шибки у всіх будівлях виправної колонії, а також у прилеглих багатоквартирних житлових будинках. Окупанти миттєво заметушилися - фіксується підвищений рух їхньої автомобільної техніки в районі Північного.

«Відомо, що на території колонії №90 окупанти влаштували свою базу, де, ймовірно, був і склад боєприпасів. Вони та могли здетонувати після удару ЗСУ. Херсонці повідомляють про сильну пожежу в промзоні» - зазначає видання.

Інформацію про це підтверджують очевидці; удару завдали по промисловій зоні біля колонії, де окупанти зосереджували військову техніку та особовий склад. В результаті удару росіяни зазнали чималих втрат. Водночас російська пропаганда, яка вже зреагувала на удар, бреше про нібито перехоплення всіх запущених українськими військами снарядів і «роботу ППО» окупантів.

Нагадаємо, вдень 27 серпня українські військові вдарили по двом контрольно-спостережним пунктам росіян у Херсонській області. Військові знищили ворожу техніку та живу силу.

Також Збройні Сили України 26 серпня вразили два ключових мости в області - Антонівський і Дар'ївський. Пошкодження, які отримали мости, виключають їх використання для переміщення важкої техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: