На Донеччині ЗСУ за добу знищили понад 10 загарбників, дві артсистеми та одну САУ

Читать на русском
Підрозділи Військово-морських сил ЗСУ за минулу добу, 27 серпня, знищили 14 російських загарбників, 2 артсистеми Гіацинт-С та 1 САУ.
Фото tsn.ua

Підрозділи Військово-морських сил ЗСУ за минулу добу, 27 серпня, знищили 14 російських загарбників, 2 артсистеми «Гіацинт-С» та 1 САУ.

Про це повідомляє пресслужба ВМС.

«27 серпня військові частини та підрозділи морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України, які входять до складу угруповань, продовжували виконувати завдання щодо відсічі повномасштабної збройної агресії російської федерації. На Донецькому напрямку наші воїни надійно тримають оборону, минулої доби вони знищили 6 окупантів», – йдеться у повідомленні.

Не забудьте мішки для трупів: у Міноборони прокоментували збільшення армії росіїЯкщо росія планує збільшити свою армію до двох мільйонів осіб, їм потрібно придбати для армії таку ж кількість мішків для трупів

Артилерійські військові частини та підрозділи Командування морської піхоти ВМС ЗСУ нанесли вогневе ушкодження по загарбниках. Загалом ворог втратив 8 чоловік живої сили, 1 багатоцільовий броньований тягач (МТЛБ), 2 артилерійські системи «Гіацинт-С» та 1 САУ.

Нагадаємо, українські військові у ніч на 28 серпня знищили одну з військових баз загарбників у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Українські захисники за минулу добу, 27 серпня, ліквідували ще 250 окупантів. Всього росія від початку повномасштабного вторгнення втратила вже близько 46 750 своїх військових вбитими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: