«Хвора людина за трьома напрямками»: у ГУР розповіли про стан здоров'я путіна

Читать на русском
Володимир путін хворий як морально, так і фізично. Крім того, у нього спостерігаються ознаки шизофренії.

Президент росії володимир путін хворий як морально, так і фізично. Крім того, у нього спостерігаються ознаки шизофренії.

Про це заявив представник ГУР Міноборони Вадим Скибіцький в інтерв'ю РБК-Україна, опублікованому у суботу, 27 серпня.

Складніше, ніж рак: Зеленський розповів, на що хворий путін і його оточенняЗа словами Зеленського, у путіна та його оточення хвороба страшніша за рак – як мінімум це неповага до міжнародного права та життя людини. Але Україна все одно виграє цю війну.

«Хвора людина за трьома напрямками: морально, шизофренік і фізично теж хвора. Що візьме гору першим – побачимо», - сказав Скибицький, відповідаючи на запитання про стан путіна.

При цьому Скибицький зазначив, що інформація про стан здоров'я президента росії приховується.

«Стан його здоров'я складний. Але він воюватиме до кінця своїх днів. Він не зупиниться і не відмовиться. Думати, що його здоров'я впливатиме на перебіг війни – помилково. У нього одна мета і він її озвучив: «Петро I воював 21 рік, отже, і я стільки ж воюватиму, і воюватиму доти, поки не зроблю того, про що мрію». У всіх його програмних статтях, які він писав, викладено, яка у нього думка», - додав представник ГУР.

Нагадаємо, раніше голова ГУР Кирило Буданов заявив, що у путіна «рак і ще кілька тяжких хвороб».

У ЦРУ вважають, що путін «занадто здоровий».

Колишній британський шпигун Крістофер Стіл заявляв, що путін «серйозно хворий». А екс-глава МІ-6 сер Річард Дірлав вважає, що російський президент вже у 2023 році піде з влади через стан здоров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: