Дніпропетровщину обстріляли 9 разів за ніч: пошкоджено будинки, школу, ангар з дорожньою технікою

Читать на русском
Росіяни обстріляли Нікопольський, Синельниківський та Криворізький райони з Градів та важкої артилерії, а також ракетами. Пошкоджено будинки, підприємства, школу, санаторій, лінії електропередач.
https://t.me/Yevtushenko_E

Російські війська за ніч 26 серпня дев'ять разів обстріляли Нікопольський, Синельниківський та Криворізький райони Дніпропетровської області. Люди не постраждали.

Про це повідомив голова адміністрації області Валентин Резніченко.

Трагедія в Чаплиному: у росії відзвітували про удар «по військовому ешелону»У Міноборони росії визнали, що випустили по залізничній станції Чаплине на Дніпропетровщині ракети Іскандер.

«Нікопольський район російська армія обстріляла 5 разів за ніч – з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополі понівечені з десяток приватних будинків, школа та санаторій. Перебита лінія електропередач. До 1 000 нікопольчан без світла. Електрики уже лагодять мережу. Люди не ушкоджені. У Марганецьку громаду прилетіли 5 снарядів з «Градів», у Червоногригорівську – 10 снарядів з важкої артилерії. Минулося без руйнувань та постраждалих», – розповів Резніченко.

У Синельниківському районі дві громади потрапили під ракетний обстріл. В одній – руйнування на сільгосппідприємстві, в іншій – спалахнув ангар із технікою на дорожньому підприємстві.

У Криворізькому районі окупанти обстріляли Зеленодольську та Широківську громади – є руйнування, але без потерпілих.

Нагадаємо, минулої ночі росіяни обстрілювали Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони. Постраждали вісім людей, серед них троє дітей.

24 серпня окупанти завдали удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Загинули 25 людей, понад 30 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: