Трагедія в Чаплиному: у росії відзвітували про удар «по військовому ешелону»

Читать на русском
У Міноборони росії визнали, що випустили по залізничній станції Чаплине на Дніпропетровщині ракети Іскандер.
Фото: facebook.com/pgo.gov.ua

У Міноборони росії визнали, що випустили по залізничній станції Чаплине ракети «Іскандер». Однак заявили, що удар був не по житловому сектору та пасажирському поїзду, а нібито по ешелону з військовими ЗСУ.

Про це повідомляють російські «РИА Новости», публікуючи зведення Міноборони росії.

У Чаплиному завершилися рятувальні роботи: кількість жертв обстрілу селища та станції зрослаУ Чаплиному внаслідок обстрілів житлового сектора та залізничної станції загинули 25 людей. Рятувально-пошукові роботи завершено, повідомив Кирило Тимошенко.

«Внаслідок прямого влучання ракети «Іскандер» по військовим ешелоном на залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області знищено понад 200 військовослужбовців резерву ЗСУ та десять одиниць військової техніки, які прямували до зони бойових дій на Донбасі», - заявили росіяни.

Нагадаємо, росіяни ввечері 24 серпня завдали ракетного удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Ракета влучила прямо по вагонам пасажирського поїзду. Також було обстріляно житловий сектор.

Вдень ворожа ракета знищила приватний будинок. На ранок 25 серпня на станції Чаплине завершили пошукові роботи. Загалом загинули 25 людей, 31 зазнали поранень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: