Окупанти всю ніч обстрілювали Дніпропетровську область, 8 постраждалих

Читать на русском
Вночі окупанти обстріляли Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони. У селищі Великомихайлівка постраждали 8 людей, серед них троє дітей.
Ілюстративне фотоhttps://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська цієї ночі, 25 серпня, обстрілювали Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони. Постраждали вісім людей, серед них троє дітей.

Про це повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

День Незалежності: в Україні прозвучала рекордна кількість повітряних тривогНа День Незалежності в Україні пролунало 189 повітряних тривог – рекорд за півроку повномасштабної війни. За кількістю тривог лідерами стали Кіровоградська та Полтавська область, за тривалістю – Запорізька.

«По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків. Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці усього 2 роки! Усі у лікарні. Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Минулося без постраждалих», – розповів Резніченко.

Криворізький район окупанти обстрілювали з «Ураганів» та «Смерчів» – поцілили по Апостолівській та Широківській громадах. Село Кошове залишилося без світла. Також, додав Резніченко, кілька реактивних снарядів прилетіли до одного з районів Кривого Рогу: є руйнування житла, люди не постраждали.

Над Дніпровським районом українські військові збили ракету.

Крім того, повідомив голова ОВА, продовжуються пошуково-рятувальні роботи у селищі Чаплине: там понад 20 загиблих, серед них хлопчики 6 та 11 років.

Нагадаємо, 24 серпня окупанти завдали удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Загинули 22 особи.

Минулої ночі війська рф обстріляли Дніпровський, Нікопольський і Криворізький райони ракетами, «Градами» та «Ураганами». Постраждали двоє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: