ЗСУ знову обстріляли Антонівський міст, окупанти не можуть розпочати його ремонт

Читать на русском
Українські військовослужбовці ракетно-артилерійських військ вкотре завдали удари по ключовому мосту в Херсонській області.

Військовослужбовці ракетно-артилерійських підрозділів Збройних сил України завдали чергових ракетних ударів по Антонівському мосту через річку Дніпро у Херсонській області.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Стан Антонівського мосту вчергове відкореговано, всупереч намірам окупантів. Зважаючи на нанесені ушкодження та безперервний вогневий контроль, окупаційні війська наразі не наважуються ані використовувати, ані ремонтувати міст», – наголошують у командуванні.

За результатами вогневої роботи ракетно-артилерійських підрозділів знищено командні пункти тактичних груп артилерії ворога в Каховському та Бериславському районах. Підтверджено знищення семи російських військових, самохідної артустановки, автомобільної техніки та ще одного складу боєприпасів в Новій Каховці.

Крім того, в ОК «Південь» повідомили, що в Чорному морі наразі перебувають 12 кораблів та катерів ворожого угруповання маневрують поблизу Криму. Як і раніше напоготові 4 носії з 28 ракетами «Калібр».

Раніше українські військові завдали удару по Антонівському мосту в той момент, коли ним рухалася колона російської техніки з боєприпасами.

Також нагадаємо, що українські військові знищили склад боєприпасів у Новоолексіївці, а також командний пункт БТГ 217 парашутно-десантного полку окупантів у районі села Максима Горького Запорізької області. На Південному напрямку за минулу добу авіація ЗСУ завдала сім ударів по ворогові, знищено 35 загарбників та шість одиниць техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: