Резніков сподівається на хороші новини з фронту до кінця року

Читать на русском
Глава Міноборони Резніков не береться прогнозувати, коли закінчиться війна з росією. Але сподівається на добрі новини до кінця року.

Є «певні позитивні надії» на те, що до кінця року будуть добрі для України та всього світу новини з фронту.

Про це міністр оборони Олексій Резніков сказав в інтерв'ю Військовому телебаченню України.

«Я дозволю собі сказати, що я обізнаний оптиміст, чи добре поінформований оптиміст. Тому я маю певні позитивні надії, що цього року будуть хороші, приємні новини для всього українського суспільства і світу», – заявив Резніков.

З кремля дзвонили з пропозиціями капітулювати, а Зеленський був готовий піти з посади – розслідування WP про перші дні війниУ розслідуванні видання WP йдеться, що в перші дні війни Сергій Шойгу та Дмитро Козак передавали українській стороні пропозиції капітулювати. Володимир Зеленський у свою чергу був готовий піти у відставку, якби це допомогло покласти край війні.

При цьому прогнозувати, коли закінчиться війна з росією, глава Міноборони не може.

«Дуже багато факторів, які ведуть до перемоги. Ми точно до неї прийдемо, питання, коли і якою ціною? За наявності у нас волі, бажання, готовності та вміння захищати себе нам потрібні ще інші види ресурсу – це зброя, патрони, гроші для фінансування існування держави та багато інших речей. У нас сьогодні є шанси перемогти швидше та дешевше, з погляду українських втрат, завдяки партнерському Альянсу», – сказав він.

Нагадаємо, раніше Резніков говорив, що вважає реальним закінчити війну з росією до кінця цього року.

У той же час, глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що у війні з росією вже почався переломний момент, прикладами цього є останні події в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: