Обстріляли 58 населених пунктів та «замінували» понад 100 об'єктів: у МВС підбили підсумки Дня Незалежності

Читать на русском
Росіяни активізували на День Незалежності – за добу обстріляли 58 населених пунктів. У МВС зазначили, що ця кількість обстрілів значно вища, ніж зазвичай.

Російські окупанти активізувалися на День незалежності – за добу вони обстріляли 58 населених пунктів. Крім того, 24 серпня по Україні прокотилася хвиля фейкових повідомлень про мінування.

Про це в ефірі телеканалу «1+1» повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

День Незалежності: в Україні прозвучала рекордна кількість повітряних тривогНа День Незалежності в Україні пролунало 189 повітряних тривог – рекорд за півроку повномасштабної війни. За кількістю тривог лідерами стали Кіровоградська та Полтавська область, за тривалістю – Запорізька.

«24 серпня для росії сакральна дата, якою вони б не могли не скористатися для своїх звірячих справ. На жаль, як ми в МВС і попереджали, вчорашнє свято незалежності росіяни псували з маніакальною жорстокістю. По-перше, кількість обстрілів населених пунктів збільшилася. За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів – це значно вища кількість обстрілів, ніж ми фіксуємо зазвичай», – розповів Єнін.

Крім того, телефонні терористи повідомили про «замінування» 118 об'єктів по всій Україні.

«Телефонні терористи мінували залізничні вокзали у Вінниці, Рівному, Хмельницькому. Анонімні повідомлення надходили про мінування об’єктів і у Львові, Мукачеві, Дніпрі. Всього підрозділи поліції отримали 17 таких повідомлень в який йшлося про замінування 118 об’єктів. Загальна кількість евакуйованих людей склала майже 3 800 людей», – додав заступник міністра.

Нагадаємо, вчора росіяни вдарили ракетами по військовому об'єкту у Миргороді, та по Хмельниччині. ППО збила ворожі об'єкти над Черкаською та Вінницькою областями.

Крім того, окупанти завдали удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Загинули 25 людей, понад 30 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: