Окупанти обстріляли Сумську та Запорізьку області

Читать на русском
Сьогодні вранці російські війська обстріляли із ствольної артилерії Великописарівську громаду Сумської області.

Сьогодні вранці російські війська обстріляли із ствольної артилерії Великописарівську громаду Сумської області. На Запоріжжі ворог обстріляв шість населених пунктів.

Такі дані оприлюднили в ОВА.

У Чаплиному завершилися рятувальні роботи: кількість жертв обстрілу селища та станції зрослаУ Чаплиному внаслідок обстрілів житлового сектора та залізничної станції загинули 25 людей. Рятувально-пошукові роботи завершено, повідомив Кирило Тимошенко.

«Ніч на 25 серпня пройшла спокійно. Ранок після 7 години почався з артобстрілу Великописарівської громади. 16 «прильотів» із ствольної артилерії. Без жертв та руйнувань», – повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

У Запорізькій області минулої доби російські окупанти обстріляли два села та селище з двома містами.

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Розумівка, Степне, Комишуваха, Гуляйполе, Оріхів, Запоріжжя», - повідомили в ОВА в Telegram.

Надійшло 45 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами.

Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв у Telegram зазначив, що «недалеко від Оріхова, Гуляйполя та Щербаків окупанти завдали авіаударів».

Нагадаємо, війська рф всю ніч обстрілювали Дніпропетровську область, також ворог випустив дві ракети у бік Харкова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: