День Незалежності: в Україні прозвучала рекордна кількість повітряних тривог

Читать на русском

На День Незалежності в Україні пролунало 189 повітряних тривог – рекорд за півроку повномасштабної війни. За кількістю тривог лідерами стали Кіровоградська та Полтавська область, за тривалістю – Запорізька.

В областях України, а також у Києві на День Незалежності було оголошено 189 повітряних тривог. Це абсолютний рекорд за весь час повномасштабного вторгнення росії.

Про це повідомляє ТГ-канал «Карта повітряних тривог».

Попередній рекорд – 109 тривог – був зафіксований 23 квітня напередодні Великодня.

У Києві за 24 серпня було оголошено сім тривог сумарною тривалістю 7 годин та 8 хвилин.

За кількістю тривог учора лідерами стали Кіровоградська та Полтавська область – по 12 разів, Дніпропетровська та Запорізька – по 11 сирен, Харківська область – 10 тривог.

Водночас найдовша повітряна тривога була у Запорізькій області – сумарно 14 годин та 4 хвилини. На другому місці за тривалістю – Дніпропетровська область, де сирени звучали 13 годин та 13 хвилин.

Відносно спокійно День Незалежності минув у західній частині України: у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях протягом дня було по шість тривог тривалістю максимум 4 години.

Нагадаємо, вчора росіяни вдарили ракетами по військовому об'єкту у Миргороді. ППО збила ворожі об'єкти над Черкаською та Вінницькою областями.

Крім того, окупанти завдали удару по залізничній станції селища Чаплине Дніпропетровської області. Загинули 22 особи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: