Обстріли Дніпропетровської області: під удар потрапили Нікополь, Марганець та кілька громад

Читать на русском
Під обстріл окупантів потрапили Дніпровський, Нікопольський та Криворізький райони. У Марганці постраждали двоє людей.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська в ніч проти 24 серпня обстріляли Дніпровський, Нікопольський та Криворізький райони ракетами, «Градами» та «Ураганами». Постраждали двоє людей.

Про це повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

«Буде потужна відповідь»: Зеленський прокоментував загрозу ударів з боку росії 23-24 серпняПрезидент Володимир Зеленський заявив, що росія отримає потужну відповідь у разі збільшення кількості обстрілів українських міст 23 та 24 серпня.

«У Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум’я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з’ясовується. Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та «Градів». У Марганці постраждала родина. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу і лікуються удома. У місті два будинки зруйновані, понад 10 пошкоджені», – розповів Резніченко про нічні атаки.

Росіяни також направили 20 снарядів на Нікополь: є руйнування житла, але люди не постраждали.

У Червоногригорівській громаді в результаті обстрілу один будинок знищено, декілька пошкоджено.

Крім того, як повідомив Резніченко, у Криворізькому районі з «Ураганів» окупанти обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошово перебито лінію електропередач.

Нагадаємо, минулої ночі росіяни обстріляли Криворізький та Нікопольський райони. В результаті загинула жінка, ще кілька людей отримали поранення.

Вдень 23 серпня окупанти завдали ракетних ударів по Дніпру та Нікополю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: