РФ чотири рази за ніч обстріляла Дніпропетровську область: загинула жінка, є поранені

Читать на русском
Вночі окупанти обстріляли Зеленодольську громаду – там загинула жінка та поранено чоловіка. У Марганці внаслідок артилерійського обстрілу постраждали дві жінки.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська вночі 23 серпня обстріляли Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровської області. В результаті загинула жінка, ще кілька людей отримали поранення та були госпіталізовані.

Подробиці обстрілів розповів голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

Російські окупанти планують масові ракетні удари по українських містах – ReutersЗа даними розвідки США, загроза масованих ударів по українських містах буде особливо актуальна в найближчі кілька днів

«Російська армія знову тримала на прицілі два райони – Криворізький та Нікопольський. По Криворізькому ударили «Ураганами». У Зеленодольській громаді росіяни убили 45-річну жінку. Її чоловік поранений. Він у лікарні. Будинок родини понівечений», – повідомив він.

Крім того, три обстріли за ніч пережив Нікопольський район. Так, Марганецьку громаду двічі обстріляли з артилерії – туди прилетіло 13 снарядів.

«У Марганці постраждали двоє жінок – 61 та 63 років. Одна з них госпіталізована. Її стан медики оцінюють як середній. У місті пошкоджені 6 будинків, газогін та водогін. По Червоногригорівській громаді теж била ворожа артилерія. Понівечені з десяток будинків та лінія електропередач. Без світла до 1 000 людей», – розповів Резніченко.

Нагадаємо, вчора вночі росіяни обстріляли Нікопольський, Криворізький та Синельниківський райони. У Нікополі поранення отримали чотири особи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: