Кількість ударів по тимчасово окупованому Криму буде тільки зростати – Подоляк

Читать на русском
Якщо російські військові думали, що можуть безкарно бити по Україні, не отримуючи у відповідь ніяких ударів, то вони дуже помилилися
Михайло ПодолякAP Photo

Кількість атак невідомого походження на російські військові об'єкти в тимчасово окупованому Криму буде тільки зростати з кожним днем.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі Радіо НВ.

Росії доведеться відволікти частину сил для посилення захисту Криму – ISWПісля низки атак на військову інфраструктуру в Криму, окупанти розглядають можливість посилення безпеки на півострові.

«Це великої інтенсивності війна, великої інтенсивності війна не буває тільки в одну сторону» - зазначив він.

Подоляк пояснив, що якщо російські військові думали, що можуть безкарно бити по Україні, не отримуючи у відповідь ніяких ударів, то вони дуже помилилися. А реакція України на російські атаки буде тільки посилюватися - до чого російські окупанти виявилися психологічно не готові; що їх будуть нещадно вбивати в Криму або в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях.

«Я маю на увазі, зворотна реакція буде збільшуватися не тільки на території Криму, а по всіх окупованих місцях, де сьогодні знаходиться російська армія... Вони думали, що нас будуть безкарно вбивати, а самі будуть сидіти та чекати, коли це все закінчиться і тільки, щоб вони не постраждали. У Криму буде тільки наростати кількість атак невідомого походження, скажімо так, які зіпсують не просто конкретний пляжний сезон, а зіпсують можливість жити на вкраденій території» - пообіцяв він.

Кримські гауляйтери спішно покинули окупований півострів – ЗМІУкраїнські спецслужби зараз намагаються встановити точне місцезнаходження обох гауляйтерів. Імовірно, обидва перебувають у Ростові

Нагадаємо, вранці в неділю, 21 серпня, жителі Севастополя знову чули вибух. Окупаційна влада заявила про роботу ППО.

20 серпня в тимчасово окупованому Севастополі пролунав вибух. Як виявилося, невідомий безпілотник впав на дах штабу Чорноморського флоту рф; Охорона штабу безрезультатно намагалася збити його з автомата. Після інциденту з безпілотником в Севастополі пролунали вибухи ще в декількох місцях – передмісті Євпаторії, Бахчисараї та селі Молочне (Сакський район).

Увечері того ж дня вибухи зафіксували над Оленівкою в Чорноморському районі тимчасово окупованого росією півострова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: