Росії доведеться відволікти частину сил для посилення захисту Криму – ISW

Читать на русском
Після низки атак на військову інфраструктуру в Криму, окупанти розглядають можливість посилення безпеки на півострові.

Після низки атак на військову інфраструктуру в Криму, окупанти розглядають можливість посилення безпеки на півострові. Але для цього їм доведеться відволікти частину своїх сил від лінії фронту.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Аналітики зазначили, що москва використовувала всі типи сил безпеки, зокрема росгвардію. Отже, тривала нездатність зупинити атаки на окупований Крим може спричинити невдоволення у російському суспільстві.

У Криму знову лунають вибухи - цього разу в Євпаторії, Бахчисараї та Сакському районіВ окупованому Криму пролунали вибухи ще в кількох місцях – передмісті Євпаторії, Бахчисараї та селі Молочне (Сакський район).

«Один російський блогер розкритикував війська рф за те, що вони не використовували більше засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) після першої атаки безпілотника 31 липня», - зазначають у ISW.

У звіті додається, що про стурбованість суспільства ефективністю російських заходів безпеки в Криму можуть свідчити затори, які спостерігаються на виїзді з окупованого півострова.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив про те, що цього року в повітрі Криму відчувається, що незабаром півострів повернеться до рідної гавані. Російська окупація Криму тимчасова, Україна повертається, щоби забрати своє.

Зазначимо, в окупованому Криму у суботу, 20 серпня, знову спрацювала протиповітряна оборона російських загарбників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: