Начальника СБУ Кіровоградської області знайшли мертвим

Читать на русском
У Кропивницькому виявили мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного.

У Кропивницькому виявили мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного.

Про це повідомляє місцеве видання Гречка.

Інформація про смерть керівника обласного управління СБУ з’явилася сьогодні вночі, 21 серпня, а згодом її підтвердили місцевому виданню правоохоронці.

«СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформацію буде зібрано в повному обсязі та проаналізовано, ми проінформуємо суспільство. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Семеновича Наконечного», - повідомила керівник пресслужби СБУ Юлія Ткач.

СБУ вирахувала військового рф, який наказував стріляти в цивільних під КиєвомСБУ встановила особу російського окупанта, який наказував розстрілювати мирних жителів у Броварському районі Київської області.

Як написав у своєму Телеграм-каналі депутат Кропивницької районної ради Андрій Лаврусь, за інформацією ЗМІ, начальник управління СБУ у Кіровоградській області Олександр Наконечний здійснив самогубство.

«Джерела у правоохоронних органах підтвердили інформацію та повідомили подробиці. За попередньою версією, полковник перебував за місцем проживання і здійснив із пістолета один постріл собі в голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці», - повідомив Лаврус.

За даними ЗМІ, тіло чиновника виявила його дружина у їхній квартирі на вулиці Тарковського у Кропивницькому 20 серпня увечері.

Начальником Управління СБУ в Кіровоградській області Олександра Семеновича Наконечного призначили в січні 2021 року. До цього він два роки поспіль служив у контррозвідці та більше десяти в управлінні боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Київському управлінні.

Раніше президент Володимир Зеленський звільнив начальників управлінь СБУ у Київській, Львівській та Тернопільській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: