Ворог всю ніч обстрілював Дніпропетровщину, спалахнула пожежа на підприємстві

Читать на русском
Впродовж цілої ночі на 21 серпня російські війська обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області.

Впродовж цілої ночі на 21 серпня російські війська обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області. Внаслідок ворожих атак спалахнула сильна пожежа на одному та підприємств.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

Росіяни п'ять разів били Нікопольським районом.

«На Нікополь росіяни направили 25 снарядів із ствольної артилерії. Через обстріл сталася сильна пожежа на підприємстві - вогонь знищив обладнання», - повідомив Резніченко.

Внаслідок ворожих обстрілів у місті пошкоджено школу, один будинок зруйновано, два десятки - пошкоджено. Виведені з ладу газопроводи та лінії електропередач. Без світла – більш ніж 3 тисячі нікопольчан. Працюють аварійні бригади, люди не постраждали.

Тим часом Марганецьку громаду росіяни тричі накрили вогнем із ствольної артилерії та Градів, люди не постраждали.

«У Марганці пошкоджено високовольтну лінію - знеструмлено понад 2 200 квартир. Тривають відновлювальні роботи. По Мирівській громаді – 10 пострілів із ствольної артилерії. Є руйнування 5 будинків», - написав Резніченко.

Крім того, по Криворізькому району росіяни з «Ураганів» обстріляли Апостолівську та Зеленодольську громади, без жертв та руйнувань.

За інформацією Генштабу, ЗСУ вдалося відбити ворожі штурми на кількох напрямках у Донецькій області, але росіяни мали частковий успіх у Миколаївській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: